Boekings informatie

Optie plaatsen

Je kan vrijblijvend een optie plaatsen op Skyhigh. Vul het aanvraag formulier in of neem per mail contact met ons op. Indien we beschikbaar zijn zetten we de datum voor je in optie. een optie is 14 dagen geldig. Indien er binnen deze termijn een boeking binnen komt heb je 24 uur de gelegenheid om je optie definitief te maken.

Geluid en licht

Om de band te versterken en er voor te zorgen dat alle muzikanten mooi in verhouding klinken is er een geluidsinstallatie nodig. Hoe groot deze moet zijn is afhankelijk van de locatie en het aantal mensen in het publiek. Skyhigh kan je in contact brengen met een verhuur bedrijf. Zie afspraken voor indicatie

Tijden

Skyhigh speelt 1 set van ongeveer een uur of 2 sets van 45 minuten. De band is 1,5 uur voor aanvang van het optreden aanwezig. De geluidsinstallatie vaak iets eerder. Na het optreden is er 30 tot 60 minuten nodig om af te breken en in te laden. Lees hieronder verder over de zaken waar we graag afspraken over maken.

Afspraken

 • Geluid en licht inhuren

  Indien er geen geluid- en licht aanwezig is om Skyhigh goed uit te versterken kan dit ingehuurd worden. Een geluidsset voldoende voor de meeste gelegenheden kost ongeveer 550 euro excl BTW, afhankelijk van tijden en afstand. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.
 • Podium en stroom

  Skyhigh speelt graag op een podium. De ideale afmeting is 6 meter breed, 4 meter diep en vanaf 50 cm hoog. Indien er geen podium aanwezig is dit graag vooraf overleggen. De band heeft 1 vrije stroomgroep van 16 A nodig met 220v aansluiting direct op of naast het podium. 
  Bij inhuur geluid is er afstemming nodig met het verhuurbedrijf en de locatie over de stroomvoorziening.
 • Eten, drinken en begeleiding

  Omdat de bandleden van Skyhigh zelf nog geen vervoer hebben komen er gemiddeld 2 tot 3 mensen mee als begeleiding. Voor 6 bandleden en 3 begeleiders vragen we de opdrachtgever zorg te dragen voor voldoende drank (2 consumpties per uur aanwezig per persoon) en indien aanwezig rond lunch- of dinertijd een maaltijd in overleg. Idem voor technici geluidsbedrijf indien van toepassing.
  Tip: indien er voor de gasten eten wordt geserveerd, plan dan bij voorkeur het optreden van Skyhigh niet tijdens het eten. Skyhigh speelt op een net volume maar dit past beter voor momenten dat er gedanst kan worden!
 • Parkeren en bereikbaarheid

  De band heeft instrumenten en versterking nodig en dient met 2 tot 3 auto's tot bij de locatie te kunnen komen om te laden en te lossen. De opdrachtgever zorgt tevens voor parkeerplaatsen indien de auto's niet kunnen blijven staan. Indien er parkeerkosten van toepassing zijn, zijn deze voor rekening van de opdrachtgever.
 • Vergunning, Buma en aansprakelijkheid

  De opdrachtgever zorgt voor afdracht BUMA en eventueel andere wettelijk verplichtingen. Ook is het de verantwoordelijkheid van van de opdrachtgever dat de juiste vergunning(en) aanwezig zijn voor livemuziek. De opdrachtgever zorgt er voor dat de band veilig het optreden kan verzorgen en is aansprakelijk voor eventuele schade aan apparatuur door gasten, publiek of andere niet bandleden.

Optie aanvragen

Vul de het formulier in om de beschikbaarheid te controleren, een vraag te stellen of vrijblijvend een optie te plaatsen.

Betreft:*

Bedankt!

Wij nemen binnen 24 uur contact op. Indien je niets van ons hoort is er mogelijk iets fout gegaan en vragen we je contact per mail (moc.liamg%40dnabrevochgihyks) of social media op te nemen.

Can't send form.

Please try again later.

Op het muziekfestival van Teteringen mag Skyhigh niet ontbreken natuurlijk.

Gallery image

Spanjaardsgat Festival

Breda

Gallery image

Hittegolf Festival

Teteringen

Gallery image

Jaarmarkt & Kermis

Den Hout

Gallery image
Gallery image
Gallery image